Tiedote 2.12.2011

Osla Live tulee taas 21.7.2012

Viides Osla Live –festaritapahtuma rokkaa suuremmalla sykkeellä kuin koskaan, kun paikalle saadaan maailmanluokan tähtiä – Europe ja Apocalyptica räjäyttävät helteisen heinäkuun illan kansainväliseen tyyliin. Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag järjestää jo perinteeksi muodostuneen festivaalin lauantaina 21.7.2012 Porvoon Kokonniemessä.

Suuren suosion saavuttanut tapahtuma kasvaa entisestään, kun lavalle nousee maailmankuuluja esiintyjiä. ”Halusimme tuoda yleisölle jotain ihan uutta” kertoo Varuboden-Oslan ravintolatoimialapäällikkö Jan-Peter Sjöroos. “Apocalyptica on kiertänyt yli 50 maata ja Europe on myynyt levyjään maailmanlaajuisesti 20 miljoonaa kappaletta. Olemme iloisia, että voimme tarjota yleisöllemme jotakin sellaista, mitä ei ole Porvoossa ennen nähty.”

Ennakkoliput tulevat myyntiin 7.12. Porvoon Sokokselle ja Kirkkonummen Prismaan. Näin Varuboden-Oslan asiakasomistajilla ja muilla asiakkailla on ennen muita mahdollisuus hankkia liput kesän kuumimpaan tapahtumaan itselleen ja pukinkonttiin. Valtakunnalliseen myyntiin liput tulevat myöhemmin.

Yritys- ja VIP-paketteja on perinteiseen tapaan myynnissä rajoitettu määrä. Näitä on mahdollisuus tiedustella Varuboden-Oslan asiakkuuspäälliköltä Tea Valjakalta 7.12. klo 8.00 lähtien numerosta 010 765 9307.